Enablement Solutions G/On

Sikre din virksomheds fremtid

Arbejd hjemmefra, udefra eller på kontoret – Uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Sikker adgang til din arbejdscomputer, ligemeget hvor du er. Nemt for dig – sikkert for din virksomhed.

G/on er en integreret, sikker remote access løsning, der tilbyder stor sikkerhed, når du og dine kollegaer skal arbejde udenfor virksomheden.

G/On

Features

Løsningen indeholder 2-faktor genkendelse, autorisation, data kryptering, netværksbeskyttelse og sikker adgang til applikationer. G/On gør sikkerhed enkelt at implementere og håndtere i dagligdagen og en kontrolleret adgang til virksomhedens applikationer og data.

Øjeblikkelig, sikker adgang til virksomhedens netværk, applikationer og data fra hjemme PC’er og Mac’s

G/on er en integreret, sikker remote access løsning, der tilbyder stor sikkerhed, når du og dine kollegaer skal arbejde udenfor virksomheden.

Intet behov for VPN

G/On fjerne behovet for VPN-forbindelser og erstatter dette med en software-defineret perimeter sikkerhed. Opererer på basis af Zero-trust. G/On tillader kun verificerede brugere og adskiller virksomhedens netværk fuldstændigt for den omgivende verden.

RIGTIG mobilitet

Start G/on fra en hvilken-som-helst privat Windows eller Mac Computer – Uanset, hvor denne måtte befinde sig. Det eneste brugerne behøver for sikker adgang er en G/ON USB-nøgle med et mobilt smartcard i. Single-sign-on er standard i løsningen.

Let at anvende

G/On er let at anvende og let at komme i gang med. Ingen brug for teknisk viden og intet behov for at ændre på din computers konfiguration. Så snart du er logget på har du direkte og sikker adgang til applikationer og data – Super simpelt!

Skalérbar uden kompleksitet

At skalere en remote access løsning er ofte både dyrt og tidskrævende. Ofte kræver sådanne løsninger en kombination af flere produkter, der skal arbejde sammen for at sikre at fjernadgangen er sikker – dette skaber kompleksitet. Denne kompleksitet betyder ofte, at sådanne løsninger skalerer dårligt eller vanskeligt.

G/On er helt anderledes. Det er hurtigt at installere og implementere.

Giver med det samme alt, hvad brugerne behøver for at få sikker adgang til virksomhedens data og applikationer.

G/On har indbyggede løsninger, der håndterer redundans og load balancering, hvilket betyder, at en virksomhed lynhurtigt kan skalere op, hvis behovet for at arbejde udenfor kontoret, i større omfang, opstår – Vi taler her om minutter i stedet for uger!

  • Tilføj en ekstra Gateway på få minutter
  • Indbygget load balancering og redundans
  • Hurtig udrulning til nye brugere

Central Management konsol

G/On giver fuld kontrol over indstillinger, brugere og adgang. IT -administratorer kan kontrollere applikationsadgang, forhindre kopiering/indsæt/download og tillade filoverførsel i et dedikeret sikkert miljø.

Stærk 2-faktor autentificering

Fjern risikoen for et man-in-the-middle angreb med gensidig stærk 2-faktor autentificering : Klienten godkender serveren og serveren godkender klienten.

Adgang baseret på Permission Rules

Brugere har applikationsadgang baseret på foruddefinerede regler eller Active Directory gruppemedlemskab. Ingen grund til at huske indviklede webadresser eller andre oplysninger for at få adgang til applikationer.

Sikret adgang til data og filer

Ligemeget hvor du er og hvilken computer du bruger.

Nemt og sikkert

Ligemeget hvem der bruger dine devices.

Nemt og sikkert

Ligemeget hvad der sker med din computer

Nemt og sikkert

Kom i gang med en skalérbar, sikker Remote Access løsning uden kompromiser.

Start din G/On rejse i dag!

Eksperter i forretningsdrevne teknologier, der gør en forskel.

Vi udnytter vores store erfaring og har en dybdegående hands-on viden om, hvad der skal til for at implementere forretningskritiske værktøjer og dermed skabe reel bottom-line fordele for din virksomhed.

Vi udvikler en strategi, der passer til den enkelte kunde og sikrer, at du får den bedst mulige løsning for din virksomhed.

Urs KentCEO, Enablement Solutions