2-faktor authentication

SMS Passcode

Hvis din virksomhed har brug for en enkel og sikker 2-faktor authentication løsning, så er SMS Passcode svaret.

SMS PASSCODE® er en hastigt voksende innovativ dansk løsning, der gør organisationer i stand til at beskytte fjern-adgang (Citrix, VPN, OWA osv.) med to-faktor-sikkerhed via mobiltelefonen. Kort fortalt bliver der sendt en engangskode som SMS ved login, og når koden indtastes, gives der adgang. Meget nemt og meget sikkert! SMS Passcode er afløseren for traditionelle token-løsninger fra RSA, Vasco, Alladdin, SafeWord m.fl.

SMS PASSCODE adresserer 2-faktor sikkerhed på en helt unik måde. Med SMS PASSCODE benyttes din mobiltelefon som token. Der er ikke tale om nogen installation på mobilen, i stedet sendes der en Flash-SMS til din mobil med et éngangs password.

SMS PASSCODE er både Challenge- og Sessions-baseret. Dette betyder, at du ikke modtager din SMS token før systemet har godkendt dit brugernavn og kodeord. Endvidere gælder din token ’kode’ kun til den session, som har initieret SMS afsendelsen. Dette betyder, at der ikke kan sidde en person bag ved dig med en anden computer og benytte samme token kode sammen med dit brugernavn og password.

Dette tilfører din remote access løsning et højere sikkerhedsniveau og samtidig øges brugertilfredsheden, da dine brugere ikke har behov for at skulle huske deres gammeldags tokens eller bekymre sig for, hvornår disse løber tør for strøm.

SMS PASSCODE understøtter alle gængse former for fjernarbejdspladser og portalløsninger såsom; Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Citrix Access Gateway og Netscaler, Microsoft Remote Desktop Services, Outlook Web Access, Microsoft Sharepoint Portal, VMware View og en stor del VPN-løsninger (via RADIUS).

Besøg SMS PASSCODE hjemmeside for mere information.

Fordele

Den seneste version #5) har følgende tre highlights:

Policy Platform for fleksibel administratordrevet politik
Avanceret User Group Policy motor, der gør det muligt for administratorer at nedarve politikker til grupper af brugere for fleksible og sikre login metoder såsom SMS, Dial-out og e-mail.

Self-service portal for slutbruger konfigurerbar adgang
Baseret på administratorrettigheder og ovenfor nævnte politikker, kan brugerne få adgang til en nem selvbetjenings web-portal for at indstille personlige præferencer. Det giver en hidtil uset brugervenlig og konfigurerbar moderne 2-faktor autentificeringsløsning. Indstillinger omfatter udvælgelse af populære ting som foretrukne telefonnummer, præference for flash kontra normal SMS og præference af dial-out, e-mail eller SMS levering.

Ny klient understøttelse af Citrix, Microsoft og OpenVPN
Ny 2-faktor autentificeringsunderstøttelse af Microsoft Direct Access giver brugerne mulighed for sikker adgang til virksomhedens netværk udefra med SMS authentificering. Hvis en bruger forlader det interne netværk, vil en SMS Passcode godkendelse automatisk anmodes for at beskytte brugeren. Nye klienter omfatter også understøttelse af Citrix Web Interface 5.4 samt Citrix Receivere med Web Interface godkendelse. Den understøtter også det nyeste OpenVPN system, hvilket er en populær VPN, der bruges i mange implementeringer såsom VMware Views VDI adgang.