Sikker mobiltelefoni

Dynamic Mobile Exchange

DME fra Excitor er iblandt markedets sikreste mobilitets løsninger, indeholdende kryptering af data, push e-mail, PIM-synkronisering af kalender, kontakter og todo-lister, samt device management og BI-analyse værktøj.

Med en DME-løsning er det nu muligt at tilbyde en sikker mobil løsning med fuld kontrol over de mobile enheder. Når DME sammenlignes med konkurrerende løsninger, udmærker DME sig på 3 områder: sikkerhed, fleksibilitet, skalérbarhed.

Sikkerhed
Jeres data er, med DME, altid beskyttet også på den mobile enhed. DME bruger avanceret AES 128-bit kryptering og certifikater til at opnå den højeste sikkerhed. Mister en medarbejder den mobile enhed kan al data slettes ved at sende en kommando fra Device Management interfacet, som er IT-administratorens værktøj. Herudover kan blandt andet nævnes:

  • Al data trafik mellem DME gateway’en og mobiltelefonen krypteres ved HTTP/SSL.
  • Data på mobiltelefonen kan slettes automatisk, hvis SIM-kortet skiftes
  • Support for MobileVPN
  • Hele mobiltelefonen kan låses mod uautoriserede brugere
  • Den nye version giver en meget effektiv måde at styre mobilomkostninger på. Det er sikkerhed mod uforudsete omkostninger!

Fleksibilitet
Med DME får I en løsning som er terminal-, netværks- og operatør-uafhængig, hvilket giver den største fleksibilitet til at vælge en løsning som passer til jeres behov og økonomi.

DME-klienten kan således ’hoppe’ mellem WLAN, 3G, GPRS, GSM mv. afhængigt af, hvad der er tilgængeligt, samt hvad der abonneres på hos operatøren.

Administrator kan med DME Device Management nemt styre alle virksomhedens mobile enheder, opgradere/distribuere software, blokere indstillinger/applikationer m.m.

Skalérbarhed
Løsningen kan løbende udvides med flere brugere og nye muligheder som passer til kundens behov.