Fuld-disk kryptering til alle platforme

SecureDOC

WinMagic SecureDOC er en administrerbar, enkel og sikker fuld-disk krypteringsløsning der beskytter dine følsomme og værdifulde data gemt på bærbare medier så som laptops og flytbare medier – herunder USB-sticks og CD/DVD’er. SecureDoc dækker alle platforme

Hvorfor kryptering?
At IT er blevet grundlaget for næsten alle virksomheder, er ikke nyt. Men i takt med at blandt andet forretningsprocesser, virksomhedens forretningsplaner, kundeoplysninger og medarbejderdata alle behandles elektronisk – og virksomheders medarbejdere forventer og forventes, at kunne arbejde fra næsten alle steder i verden – er spredningen af data ligeledes blevet meget udbredt. Der er ikke den PC, mobiltelefon, USB nøgle, CD eller lignende, der ikke har nogle af disse data.

WinMagic PBConnex

Efter år med intens forskning og udvikling, kommer WinMagic nu med PBConnex. PBConnex yder sikker netværksforbindelse for krypterede enheder, allerede inden operativsystemet starter op.

Reducerer omkostningerne ved ejerskab af IT

Administrér brugerens adgang til enheder samtidig med, at du opdaterer deres Active Directory gruppe medlemskab.
Brug WinMagics administrations-konsol til at overvåge aktiviteter, anvende politikker og opdatere krypterings-indstillingerne på alle krypterede enheder.
Forbedrer brugeroplevelsen

Lader brugeren validere sig til alle godkendte krypterede enheder, ved bare at bruge deres netværks credentials.
Reset brugernes password fra ét sted, Active Directory.
Øger sikkerheden

Intet behov for autoboot af delte computere. Derved tilbydes brugere at benytte deres egne netværk credentials.
Aktivér PBConnex Safe Autoboot, for at anvende politikker, og tillade patches til krypterede systemer.
Winmagic & Lenovo partnerskab

Winmagic er SecureDoc for Lenovo er en fuld disk-krypterings løsning, der forener de to førende brands til mobil datasikkerhed.