Sikker dataoverførselsserver

MOVEit DMZ

MOVEit DMZ er en sikker dataoverførselsserver til virksomheder, der kan prale med end-to-end krypteret overførsel og lagring af data og filer, og leverer stærk administration og mange rapporteringsmuligheder.

MOVEit DMZ kan hjælpe med at forbedre produktiviteten og samarbejdet mellem de ansatte, partnere og kunder. MOVEit muliggører en hurtig, nem og sikker udveksling af følsomme data via krypterede beskeder samt ved filoverførsler uden at købe bruger-licenser, installere klientsoftware, administrere krypteringsnøgler, belaste e-mail-systemer med filer, eller tillade e-mails med vedhæftede filer gennem firewalls.

MOVEit DMZ placeres på en sikker server i en DMZ knyttet til din firewall. Dette gør det muligt at få adgang gennem firewall’en både indenfor og udenfor dit netværk for følgende overførsler.

– Bruger til bruger
– Bruger til Backend system
– Backend system til backend system

MOVEit DMZ kan bruges af en bred vifte af klienter der typisk bruges på eller leveres til desktops / laptops, UNIX / Linux-, Windows-servere og IBM mainframes, herunder: (browsere som Firefox, Internet Explorer, Mozilla, Netscape, Opera og Safari via HTTPS).

Brug af Java, ActiveX, plugins, eller tredjepart krypterings-programmer som PGP er ikke påkrævet. MOVEit Wizards kan frit bruges sammen med disse browsere til at levere avancerede filoverførsels-muligheder, herunder SHA1 fil-integritetskontrol, genoptage afbrudte overførsler og prøv igen (for garanteret levering), og meget mere.

MOVEit DMZ var designet fra begyndelsen til at være en sikkerheds-løsning og til at støtte en bred vifte af populære offentlige protokoller og standarder. Det er ikke en FTP-server med sikkerhedselementer klistret på, og det er heller ikke et specielt ”sikker filoverførsel program” med tilføjede åbne standarder.

Læs mere om MOVEit DMZ (et nyt vindue åbnes)

Se denne video der kort forklare om Moveit
(Længde 2:30 minut)