Sikker fjernadgang

G-On

G/On, fra danske Giritech er sikkerhedsproduktet, der sikrer fjernopkobling af medarbejdere, f.eks. i forbindelse med etablering af hjemmearbejdspladser og/eller rejsende medarbejdere. Produktet kan også anvendes til midlertidige ansatte, gode samarbejdspartnere, kunder eller leverandører.

Produktet anvendes allerede af mere end 300 virksomheder alene i Danmark og sælges udover Skandinavien også i Baltikum, Storbritannien, Tyskland, Benelux, Spanien, Canada og USA.

Produktet er afløseren for VPN og SSL VPN og er det nyeste indenfor sikker opkobling. G/On er FIPS 140-2 valideret.

– Læs mere om G/On, Besøg Giritech hjemmeside.

Fordelene

1. Mulighed for adgang til virksomhedens applikationer – På en mere sikker måde end VPN

2. Indbygget 2-faktor identifikation baseret på Smartcard teknologi – Så man slipper for Tokens

3. Mulighed for Single Sign-on

4. Indbygget 256-Bit kryptering (godkendt af det amerikanske forsvar til følsomt materiale)

5. Nem administration – Integrerer med eksisterende AD (Active Directory) eller LDAP

6. Utroligt brugervenligt – Ingen behov for undervisning eller forhåndskendskab

7. Virker på både PC og Mac (Windows, Mac OS og Linux (Fedora 11))

8. Virker på iOS – Både iPad og iPhone (fra iPhone 3GS og senere)

9. G/ON OS – Secure Desktop – Mulighed for boote fra nøglen

10. Hurtig implementering (< 1 dag)

11. Let at koble hele virksomhedens ”øko-system” (leverandører og andre interessenter/kunder til)

12. Man behøver hverken at være en node på netværket eller benytte en browser

13. Referenceliste, der tæller adskillige store private virksomheder, kommuner, organisationer, ministerier og styrelser (referencer kan rekvireres)

G / On giver virtuel adgang til en sikker arbejdsplads, der gør det nemt for medarbejderne at bruge særlige ressourcer og programmer på dit netværk.

Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, er dette bedre end VPN-løsninger, hvor brugerne kan få adgang til hele netværket, og derfor (ofte uforvarende) kompromittere sikkerheden.

Det giver også kontrol over sikkerheden tilbage til dem, der ved hvordan man håndterer det – nemlig IT-management. G / On indeholder en yderst brugervenlig administration værktøj, der lader dem definere, “hvem kan gøre hvad” på netværket via integration med Active Directory (AD). De kan endda opdatere brugernes adgang i realtid.

Forbinder forskellig netværk

At være i stand til at få adgang til data, applikationer og tjenester på forskellige virksomhedens netværk er afgørende for virksomhedernes vækst muligheder. Indtil nu sikkert at gøre dette var en virkelig udfordring, der kræver betydelige ressourcer. G / On gør det muligt at løse dette problem i et par timer, og samtidig undgå de risici, omkostninger og komplikationer forbundet med alternative løsninger.

Adgang til partnere

At være i stand til at give samarbejdspartnere adgang til bestemte data, kan applikationer og tjenester på virksomhedens netværk være en solid forretning fordel – men en reel sikkerhed mareridt. G / On løser problemet en gang for alle, hvilket gør det let, effektivt og sikkert at dele digitale ressourcer med dem, der har brug for det.

Patenteret teknologi

G / On er baseret på EMCADS (krypteret Multipurpose Content og Application Deployment System) – Giritech er patenteret teknologi. Kernen i EMCADS er en datagram skifte motor, der lader dig oprette adgang til data og applikationer fra stort set alle hardware med en internetadgang via sin fleksible indsættelse model og platform.